Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری مهر؛ گروه استان‌ها: بیماری کرونا دارای ابعاد مختلفی است که می‌توان آن‌ها را به صورت مجزا بررسی کرد؛ بخشی از وضعیت کرونا مربوط به جامعه و رعایت پروتکل‌های بهداشتی است و بخشی از آن مرتبط با نحوه مدیریت مسئولان می‌باشد.

خبرگزاری مهر خراسان شمالی بارها و بارها از کاهش میزان رعایت پروتکل‌های بهداشتی در سطح استان گزارش تهیه کرده و همواره سعی داشته مردم را به رعایت بیشتر دستورالعمل‌های بهداشتی سوق دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما این سکه روی دیگری دارد و آن نحوه انجام وظایف و مدیریت مسئولان دانشگاه علوم پزشکی است.

از ابتدای شیوع کرونا در استان، انتقادات فراوانی نسبت به دانشگاه علوم پزشکی وارد می‌شد که عدم اعلام آمار دقیق کرونا و عدم نظارت بر رعایت پروتکل‌ها در نقاط شلوغ جزئی از آن موارد بوده است؛ اما این بار به درون بیمارستان‌هایی که بیماران کرونایی در آن هستند ورود خواهیم کرد تا وضعیت را مورد بررسی قرار دهیم.

پزشکان و پرستاران متعددی نسبت به عدم مدیریت صحیح بیمارستان امام حسن (ع) بجنورد که محل بستری بیماران کرونایی است، انتقاد دارند و معتقدند بی نظمی، ناهماهنگی و عدم اتخاذ تصمیمات درست باعث به وجود آمدن مشکلات فراوانی برای بیماران کرونایی و بیماران سایر بخش‌ها شده است.

مدیریت غلط باعث کمبود دارو شده است

یکی از پزشکان حاضر در بخش کرونا بیمارستان امام حسن بجنورد که مایل به افشا نامش نبود، در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: مدیریت بیمارستان امام حسن (ع) اکنون بسیار ضعیف عمل می‌کند و این عدم مدیریت در بخش کرونا بیشتر به چشم می‌خورد.

وی افزود: از زمانی که بیمارستان امام حسن به بیماران کرونایی اختصاص یافت، بیماران داخلی جایی برای بستری ندارند و این در حالی است که بیمارستان امام رضا، هم امکانات سی تی اسکن دارد و هم صرفاً بیماران اعصاب و روان در آنجا بستری هستند.

این پزشک با تاکید بر اینکه بیمارستان امام حسن امکانات لازم برای پذیرایی از بیماران کرونایی را ندارد، گفت: سی تی اسکن بیمارستان دائم در حال خراب شدن است لذا بیمار کرونایی را برای انجام سی تی اسکن به بیمارستان‌های دیگر می‌برند که خود این امر بسیار خطرناک است.

وی کمبود دارو به دلیل مدیریت ضعیف در بیمارستان را دیگر مشکل این بیمارستان دانست و افزود: اکنون دچار کمبود داروی انوکساپارین هستیم؛ این دارو مورد نیاز بیماران قلبی نیز است اما به خاطر اینکه تمام داروها به بیماران کرونایی اختصاص داده می‌شود، داروی انوکساپارین برای بیماران قلبی نداریم؛ در حالی که می‌توان داروهای ضد انعقاد خون دیگری را به بیماران کرونایی داد.

مجموعه دولتی که هزینه خصوصی دریافت می‌کند

یکی دیگر از پزشکان این بیمارستان نیز به خبرنگار مهر گفت: داروخانه بیمارستان با کمبود دارو مواجه است و همراهان بیماران مجبور هستند برای تهیه دارو به داخل شهر بروند.

وی با اشاره به تخصیص اعتبار از سفر مقام معظم رهبری برای ساخت دپارتمان تشخیص درمانی قلب، گفت: این مجموعه با بودجه دولتی ایجاد شده اما اکنون در اختیار بخش خصوصی است و اگر بیماری بخواهد از مجموعه استفاده کند باید هزینه بخش خصوصی را بپردازد.

این پزشک ارائه خدمات را به صورت کلی ضعیف توصیف کرد و گفت: مدیریت مجموعه می‌تواند با اقداماتی شرایط بهتری را برای مردم و بیماران فراهم کند.

این در حالی است که سید احمد هاشمی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی در آبان ماه سال گذشته در گفتگو با خبرنگار مهر گفته بود: دپارتمان تخصصی قلب آماده مدتی است که آماده بهره برداری می‌باشد اما به دلیل اینکه پزشک متخصص با تجربه و نیروی انسانی نداشتیم معطل مانده بود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی بیان داشت: اکنون این مجموعه از طریق واگذاری به بخش غیر دولتی در حال راه اندازی است.

وی با تاکید بر اینکه خدمات با تعرفه دولتی به مردم ارائه خواهد شد، گفت: اگر خود دانشگاه مدیریت دپارتمان را برعهده می‌گرفت ماهانه بالغ بر یک میلیارد تومان اعتبار نیاز داشت.

طبق گفته پزشکان حاضر در بیمارستان امام حسن اکنون این اتفاق رقم نمی‌خورد و بیماران مجبور به پرداخت هزینه با نرخ خصوصی هستند.

اینک بیماران و پزشکان بیمارستان امام حسن بجنورد از نحوه مدیریت این مجموعه گله دارند و معتقدند با توجه به امکانات موجود خدمات بیشتری را می‌توان به مردم ارائه داد.

کد خبر 5253279

منبع: مهر

کلیدواژه: مقام معظم رهبری دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی بیمارستان امام حسن ع بجنورد سید احمد هاشمی ویروس کرونا بیماری های قلبی و عروقی ویروس کرونا بوشهر آمار کرونا کرمانشاه قطعی برق شیوع کرونا گرگان اردبیل ایلام مصرف برق انتخابات 1400 خشکسالی اراک یاسوج بیمارستان امام حسن دانشگاه علوم پزشکی بیماران کرونایی کمبود دارو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۷۴۴۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انسولین در داروخانه های هشتگرد به اندازه کافی موجود است

با وجود اعلام برخی از رسانه ها در فضای مجازی در بررسی به عمل آمده و گزارش خبر نگار ما از داروخانه های شهر هشتگرد انسولین به اندازه کافی در داروخانه ها موجود است و بیماران دیابتی می توانند نیاز خود را تامین کنند.

بعضی از نام هاي تجاری که اغلب وارداتی هستند در یه بازه زمانی توزیع آن به تعویق افتاد که مشکلاتی را برای مصرف کنندگان ایجاد کرد ولی هم اکنون انسولین در اکثر دارو خانه های ساوجبلاغ یافت می شود.

یکی از پزشکان دارو ساز گفت: بعضی از بیماران دیابتی می توانند جایگزین کنند انسولین های ایرانی را ولی به لحاظ بعد روانی حاضر به تغییر نیستند.

وی گفت: بسیاری از شر کت های بیمه گر هم به تعهدات خود در قبال نسخ بیمه ای متعد نیستند و داروخانه های توان خرید انسولین و نگهداری آن را ندارند که باید این موضوع توسط مسئولین این حوزه درست شود.

باشگاه خبرنگاران جوان البرز کرج

دیگر خبرها

  • جلب رضایت مردم اساس کار مسوولان کردستان است
  • تجربه تلخ بیماران از نسخه الکترونیکی
  • انسولین در داروخانه های هشتگرد به اندازه کافی موجود است
  • راه اندازی بخش شیمی درمانی در بیمارستان سجادیه تربت جام
  • حذف «پول» از درمان زیر ۷ ساله‌ها
  • درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان های دولتی استان سمنان
  • بیمارستان فوق تخصصی کودکان شرق کشور؛ مرکز کشت حلق بیماران CF
  • طرح‌های یادگار امام و آزاد راه شهید شوشتری زیر ذره بین شورا
  • خدمات تخصصی درمانی با حمایت خیران سلامت شهرستان نور انجام می‌شود
  • خاش به پیشرفته ترین دستگاه ام.آر.آی ایران مجهز است